Всички продукти в електронният магазин – sportcitybg.com  имат  двугодишна /2-год./ гаранция – покриваща дефекти, дължащи се на грешка в производство, изработка и дизайн, с изключение на абразивите. Гаранцията покрива само любителска употреба, а не промишлена или търговска употреба. Тази гаранция не покрива рекламации, вследствие на неправилно съхранение или употреба, както и естествено износване на материала.
 Гаранцията влиза в сила от момента на закупуване на продукта от първия клиент (собственик). Тази гаранция не покрива щети причинени от носене, окисляване, неправилна употреба, неправилно или немърливо съхранение, което може да бъде избегнато благодарение на полагането на елементарни грижи, внимателно почистване, смазване и полиране, дори и на най-добрите неръждаеми стомани. За да се възползвате от тази гаранция, моля изпратете дефектиралия продукт заедно с оригинал или копие на касовата бележка или друг документ удостоверяващ датата и мястото на закупуване. Ако производителят или дилъра удостовери дефект по вина на производителя, дефектните части ще бъдат заменени безплатно, включително разходи, дължими за доставка на продукта обратно до куповача.
При изпращане на продукт, коректно отбележете :
Вашето име
Телефонен номер
Обратен адрес
Кратко описание на всички проблеми

Вие носите отговорност за разходите за транспорт до конкретният сервизен център. Когато върщате вашия продукт, не забравяйте да използвате осигурен метод за доставка. Производителя и дилъра не могат да бъдат отговорни за продукти или елементи, които не достигат до сервизния център.

Забележка:
Ако заточването, качеството на рязане или представянето на нашите ножове намалеят с времето, ние Ви предлагаме услугите заточване /полиране на разумни цени.

Всички условия, описани по-горе са съобразени с изискванията на производителите за представените от Sportcitybg.com продукти.

Забележка:
Ако заточването, качеството на рязане или представянето на нашите ножове намалеят с времето, ние Ви предлагаме услугите заточване /полиране на разумни цени.

ВСЯКАКВА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ПОМОЩ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА тел. 02 958 64 65
София 1408 бул.България 7 Спорт Сити Еоод